Contineo Network

Contineo Network

Contineo - vilka är vi?


Contineo är ett företag som har specialiserat sig på att bygga kostnadseffektiva säkra nätverk åt små och medelstora företag.

Företaget erbjuder kompletta nätverks- och serverlösningar till alla företag med fokus på användarvänlighet för administratörer och användare, trygghet och kostnadseffektivitet. Vi leder och hjälper ditt företag genom djungeln av teknik och hittar lösningen som passar bäst för just er organisations behov.

Contineo Network ska spara tid och pengar åt sina kunder med hjälp av sina kreativa konsulters fallenhet för teknisk problemlösning; att vända och vrida på allt tills den bästa möjliga lösningen dyker upp. Målet är att erbjuda kundanpassade lösningar i så nära samarbete med kunden som möjligt. Våra konsulter kan kommunicera på ett pedagogiskt sätt och svarar gärna på frågor och talar med ett språk som du förstår oavsett teknisk kunskap.

Contineo Network eftersträvar att vara en helhetsleverantör åt sina kunder där noggrannhet, effektivitet och pedagogik ska genomsyra allt vi gör. Vi arbetar med personlig kundkontakt och vill skapa långvariga relationer.

Copyright © 2010 Contineo Network. All rights reserved.